Om Oss

Om Senioravtaler.no

Senioravtaler.no er et gratis fordelsprogram for alle som fyller 55 år i kalenderåret eller er eldre, og tilbyr rabatter på netthandel og fysiske butikker. 

Gå innom Senioravtaler.no før du klikker deg videre til nettbutikken du skal handle i. Du henter rabattkoder inne på Senioravtaler.no før du handler på nett og viser ett fysisk medlemskort når du handler i fysiske butikker! Du sparer penger på hvert kjøp du gjør, og lommeboken din rekker lengre.

Hvordan er det mulig?

Årlig handles det for mer enn 90 milliarder kroner på nett i Norge. Samtidig bruker nettbutikker millioner av kroner på annonsering for å nå nye kunder samtidig som de vil beholde sine tidligere kunder. 

Hvordan tjener Senioravtaler.no penger?

Vår forretningsmodell er veldig enkel. Hver gang et medlem handler hos en av våre partnere etter å ha brukt vår lenke og rabattkode på nett, får vi betalt i form av en provisjon. Det koster ingenting å være medlem på Senioravtaler.no.

Det vi tar betalt for er om dere ønsker å bruke de fysiske avtalene, da må man ha et fysisk kort for å identifisere dere hos partnere vi har, og det tar vi betalt for. Dette er produksjonskostnader, porto og vedlikehold av alle avtaler. Du kan fritt bruke alle nettavtalene uten noe kostnader om du ikke ønsker det fysiske kortet. Kortet koster 99,- eller 299,- i året. Les mer om kortet her.

Vi anbefaler selvfølgelig det fysiske kortet, med det så vil du spare mer i hverdagen, samtidig som du får utnyttet medlemskapet fult ut. 

Senioravtaler ble opprettet av den enkle grunn, det finnes ikke en samlet tjeneste med slike fordeler for aldersgruppen 55+, det ønsket vi å gjøre noe med. 

 

Les Adresseavisen sin artikkel om Senioravtaler.no