Slik bruker du rabatten

Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.

10% Rabatt Klikk her for å åpne rabatten

Få 10% rabatt på Olbrygging.no

Ølbrygging.no utvikler, produserer, importerer, eksporterer og selger ølbryggeutstyr til hjemmebryggere og microbryggerier. Merkevarenavnet på våre egne produkter er Beer BrewØlbrygging.no importerer og selger også råstoffer til ølproduksjon i form av malt, humle, gjær og sukker.Vårt slagord er «– hjemmebrygget øl smaker enda bedre …..» og vi ønsker å bidra til at stadig flere får oppleve denne kulturen.

Videre produserer og selger Olbrygging.no ferdig tilmålte ingredienspakker for ølbrygging i form av ølsett. Vi arrangerer også ølkurs i egne lokaler i Grimstad i tillegg til at våre fagpersoner underviser på kurs andre steder.Øl er verdens eldste alkoholholdige kulturdrikk og var den viktigste drikken for alle europeere gjennom hele middelalderen. Øl har alltid vært noe som har vært brygget på stedet hvor det er blitt servert, enten det er på et gjestehus eller i et hjem.Bryggerier er noe som vokste frem på slutten av 1700 tallet, før det var øl noe alle og enhver laget.Denne tradisjonen ønsker vi å bidra til å videreføre. Øl som kulturdrikk - noe en kan serveres med stolthet – noe som smaker riktig godt!

Olbrygging.no har godt utstyr og gode ingredienser til en rimelig pris og vårt mål er hele tiden fornøyde og glade ølbryggere.